Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon ,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Irány a Balaton.A Balaton teljesen kikapcsol.A háziállatot is magunkkal vihetjük a Balatonra.Mi szeretjük a balatoni nyaralónkat.A balatoni apartmanok jól felszereltek és kényelmesek.A Balaton adottságai kedvezoek a családoknak is.

Balatonföldvár - A déli part virágvárosa

Balatonföldvár - A déli part virágvárosa

Nyáron minden szerda este a helyi ifjúsái zenekar ad koncertet a vízesésnél

A városnak több ízben is sikerült elnyernie ezt a címet. Ez mindenekelőtt a rendezett, virággal díszített köztereknek és az itt élőknek köszönhető, akik minden évben nagy gondot fordítanak kertjeik rendbentartására.

Természetesen Balatonföldvár nem csak a virágairól híres. Földvár az egyik legnagyobb város a balaton déli partján, és 3 rendezett szabadstranddal várja az ide látogatókat.

Ami a jó konyhát illeti a város több kiváló étteremmel rendelkezik.

Nyáron minden szerda este a helyi ifjúsági zenekar ad koncertet a vízesésnél.
Itt a fiatalok is találnak maguknak szórakozási lehetőséget. Pubok és diszkók várják a fiatalokat, ahol eltölthetnek egy kellemes estét a barátaikkal. Autóval vagy taxival juthatnak el Kőröshegyről Földvárra. A menetidő nem több, mint 5 perc (5 km balatonföldvár központjáig)

Ajánlatok Balatonföldváron