Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon ,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Irány a Balaton.A Balaton teljesen kikapcsol.A háziállatot is magunkkal vihetjük a Balatonra.Mi szeretjük a balatoni nyaralónkat.A balatoni apartmanok jól felszereltek és kényelmesek.A Balaton adottságai kedvezoek a családoknak is.

Éjszakai élet

Éjszakai élet a Balatonnál

Éjszakai élet a Balatonnál

Számtalan lehetőség van a déli parton egy kellemes este eltöltésére. A legjobb hangulat természetesen Siófokon, a déli part legnagyobb városában van. Itt találhatók a legismertebb diszkók (Palace, Flört) és a Coca Cola Beach House szórakoztató part is. Természetesen minden nagyobb városban találhatók kiskocsmák, éttermek, éjszakai klubok vagy pubok ahol baráti körben eltölthetünk egy-egy szép estét. A taxitarifák megfizethetőek és tanácsolt is taxival utazni, mert Magyarországon 0% az alkoholhatár! Éjszaka is kaphatók magyar specialitások az éttermekben, így nem csak ital mellett üthetjük el az időt. A koktélok 5-6 euroba kerülnek.

A nyári hónapokban (juli, aug) a partik gyakran a reggeli órákig nyúlnak. A pálinka egy erős ital, ezért óvakodjanak a túlzott fogyasztásától, ha másnap tudni szeretnék hogyan jutottak vissza nyaralójukba.

Információk az interneten: