Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon ,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Irány a Balaton.A Balaton teljesen kikapcsol.A háziállatot is magunkkal vihetjük a Balatonra.Mi szeretjük a balatoni nyaralónkat.A balatoni apartmanok jól felszereltek és kényelmesek.A Balaton adottságai kedvezoek a családoknak is.

Apartman árak

Aktuális áraink

6 kitűnő felszereltségű apartmannal várjuk kedves vendégeinket, ahol kipihenhetik magukat és feltöltődhetnek.
Az apartmanokhoz tartozik továbbá: szauna, jacuzzi, medence, játszótér a gyerekeknek és további extrákkal várjuk Önöket.

Apartmanjaink modern felszereltségűek, téli hónapokban fűthetőek ( konyha gáztűzhellyel, hűtőszekrény mélyhűtővel, kenyérpirító, kávéfőző, gyerekszoba, hálószobák ), ezen felül számítógép DSL kapcsolattal, telefon, kábeltévé. Az internet használat ingyenes.

Árlista

Árlista

Szezontól függően alakulnak áraink is.
Főszezonon kívül az apartman ára éjszakánként 59 € / nap.
Főszezonban (júniustól augusztus végéig) 65 € / nap.
Kérjük tekintsék meg különleges ajánlatainkat.

Apartmanjainkban két felnőtt és két legfeljebb három gyerek fér el.
Az árak tartalmazzák a felmerülő költségeket, de néhány apróság miatt plussz kiadások felmerülhetnek.