Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon ,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Irány a Balaton.A Balaton teljesen kikapcsol.A háziállatot is magunkkal vihetjük a Balatonra.Mi szeretjük a balatoni nyaralónkat.A balatoni apartmanok jól felszereltek és kényelmesek.A Balaton adottságai kedvezoek a családoknak is.

Apartman berendezése

Berendezés / Felszereltség

Nappali és étkezö, digitális TV, Internet hozzáférés

Minden apartmanunkban található hálószoba, gyerekszoba, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval, kábeltévé, telefon és internet hozzáférés.

A gyors DSL internet segítségével bármikor szörfözhetnek a neten, vagy a nyaralásról készült fotóikat elküldhetik barátaiknak, illetve hozzátartozóiknak.

A helyi WLAN kapcsolat segítségével, akár az úszómedencéből is internetezhetnek laptopjukkal.
Az internet használata díjtalan!

Konyha főzési lehetőséggel, hütő, kávéföző

Szabadidejük eltöltéséhez rendelkezésükre áll a szauna, jacuzzi, medence, grillsütok és a kicsiknek egy nagy játszótér.
Autóikkal zárt udvarunkban parkolhatnak.

Ebédet illetve vacsorát az apartman konyhájában is elkészítheti, de mindenképpen ajánljuk a környékbeli éttermeket is, ahol a magyar konyha remekeit szolgálják fel. Az apartman közelében található bolt minden reggel friss pékáruval várja Önöket!