Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon ,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Irány a Balaton.A Balaton teljesen kikapcsol.A háziállatot is magunkkal vihetjük a Balatonra.Mi szeretjük a balatoni nyaralónkat.A balatoni apartmanok jól felszereltek és kényelmesek.A Balaton adottságai kedvezoek a családoknak is.

Bográcsgulyás

Szeretnénk Önöket meghívni egy felejthetetlen ...

Jó házigazdaként szeretnénk megvendégelni minden kedves vendégünket és egy pohár finom balatoni bor mellett együtt eltölteni egy szép estét.
Idén a bográcsgulyás és az igazi magyar lecsó van az étlapon. Ehhez pedig mindig szeretettel várjuk a nálunk nyaralókat.

Bográcsgulyás ( 8-10 fo"re)

Természetesen a legfinomabb ételeket szabad tűz felett, bográcsban készíthetjük el.

Hozzávalók: 3 kg sertéshús, 1 kg hagyma, 3 db paprika (nem erős), 2 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 1 gerezd fokhagyma, só, bors víz, 0,3 l étolaj, 1 db paradicsom, 1 kg krumpli, 1-2 evőkanál erős Pista

Először a bográcsba öntjük az olajat, és felmelegítjük. Majd a már forró olajba rakjuk az apróra vágott hagymát. Mikor a hagyma üvegesre sült, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd rögtön utána a felkockázott disznóhúst. (Vigyáznunk kell, hiszen ha a pirospaprika megpirul, keserq lesz az íze.) A paprikát is összevágjuk és hozzáadjuk. Az eddig belekerült összetevőket összefőzzük, hogy jól átvegyék az ízeket és, hogy szaft keletkezzen. Majd felöntjük vízzel.
Sóval, borssal ízlés szerint fqszerezzük. Majd hozzáadjuk a felkockázott krumplit. A maradék összetevőket is hozzáadjuk, és addig főzzük, amíg a hús és a krumpli kellően puha nem lesz.
( Nagyon lényeges, hogy a krumplit ne főzzük túl! )
Miután megkóstoltuk, még mindig van lehetőség az utánfqszerezésre.

Jó étvágyat kívánunk!