Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon ,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Irány a Balaton.A Balaton teljesen kikapcsol.A háziállatot is magunkkal vihetjük a Balatonra.Mi szeretjük a balatoni nyaralónkat.A balatoni apartmanok jól felszereltek és kényelmesek.A Balaton adottságai kedvezoek a családoknak is.

Grill

Grill

Közvetlenül az úszómedence mellett található két nagy grillünk. Vendégeink itt bármikor grillezhetnek és egy jó pohár magyar bor mellett üthetik el az időt.
A két grill elég nagy ahhoz, hogy akár 20 főre süthetnek húst illetve kolbászt.

Ha szerencsések a Balatonból kifogott halakat is grillezhetik itt (figyelem: ehhez horgászengedély szükséges, amit bármelyik horgászüzletben kiválthatunk.).

A grill mellett található egy ping-pong asztal ütőkkel és labdákkal, egy hinta, egy kis kerti csúszda és természetesen strand röplabdapálya, de akár a medencében is eltölthetjük az időt amíg a vacsora elkészül.