Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon ,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Irány a Balaton.A Balaton teljesen kikapcsol.A háziállatot is magunkkal vihetjük a Balatonra.Mi szeretjük a balatoni nyaralónkat.A balatoni apartmanok jól felszereltek és kényelmesek.A Balaton adottságai kedvezoek a családoknak is.

Gyerekeknek

Balaton és a gyerekek

A balatoni nyaralás igen ideális a kisgyerekes családoknak.
A déli part sekélysége miatt a szülők nyugodtan beengedhetik a gyerekeket egyedül is játszani a vízbe, miközben ők a partról figyelik csemetéiket.

A strandokon játékok vannak felállítva a gyerekeknek, így a parton is elfoglalhatják magukat, játszhatnak a többi gyerekkel, új barátságokat köthetnek.

Itt a Balaton partján folyamatosan azon fáradozunk, hogy minél ideálisabb környezetet biztosítsunk a kicsiknek. (medencék, nagy játszókertek, strandröplabdapályák).

Zalaegerszegi vizipark

Vegyen részt egy egész napos kiránduláson a viziparkban!
Higgyék el gyermekeik örökké hálásak lesznek ezért az élményért! Az élményfürdő kb. 40 km-re észak-nyugati irányban található a Balatontól.