Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon ,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Irány a Balaton.A Balaton teljesen kikapcsol.A háziállatot is magunkkal vihetjük a Balatonra.Mi szeretjük a balatoni nyaralónkat.A balatoni apartmanok jól felszereltek és kényelmesek.A Balaton adottságai kedvezoek a családoknak is.

Kirándulasi lehetőségek

Kirándulási lehetöségek a Balaton körül

Ezen az oldalon igyekszünk néhány érdekes kirándulóhelyet felsorolni.
A következő kirándulóhelyek autóval közelíthetők meg.

A Sümegi Vár

Lovagi játékok a Sümegi Várban

A Sümegi Vár egy jó állapotban lévő középkori erődítmény.
Napjainkban lovagi játékokat rendeznek a várban, ezenkívül az ide látogatók kipróbálhatják magukat a korabeli íjászatban, érmét verethetnek és mindemellett friss péksütemények és egy kiváló étterem várja vendégeit.

Zalaegerszegi vizipark

Vegyen részt egy egész napos kiránduláson a viziparkban!
Higgyék el gyermekeik örökké hálásak lesznek ezért az élményért! Az élményfürdő kb. 40 km-re észak-nyugati irányban található a Balatontól.

Füzföi bobpálya

Füzföi bobpálya

Ez egy remek kikapcsolódási lehetőség kicsiknek és nagyoknak, ami a Balaton északi partján fekszik. További információért keresse fel a www.balatonibob.hu internetes oldalt.

Tapolcai tavas barlang

Vegyenek részt egy csónakkiránduláson Tapolca városa alatt! Sajnos néha sokat kell várni a bejutásra. A barlang a Balaton északi partján található.

Látogasson el Dél-Magyarország szívébe, Pécsre

Pécs

Magyarország egyik legnagyobb városa és 110 km-re található a Balatontól. Sétálgathatunk a városban, vagy beülhetünk egy hangulatos étterembe vagy sörkertbe.
Érdemes ellátogatni a Tv-toronyba, ahonnan mesés a kilátás a környező dombokra és Pécs városára. Ideális időtöltés ha az időjárás miatt a tó fürdésre nem alkalmas.